Sunday, October 18, 2009

Ner laddning ett problem för VISSA tv serier

Nu ska jag diskriminera så håll i hatten hårt.

Vissa tv serier måste man ha inbyggd reklam in till exempel där varenda en klocka och tröja ska gå att köpas för att ner laddning på dessa serier är så stort att ha reklam där emellan är nästan meningslöst.

Vilka serier är det som behöver detta jo såklart är det de tv serier som de flesta dator intresserad killarna gillar nämligen sci fi serier.

Kvalité sci fi som tex Babylon 5 eller Terminator the Sarah Connor chronicles som kräver att du tittar bara på serien och inget annat, alltså inte snacka i telefon, hålla på och smsa, diska eller städa samtidigt utan bara och uteslutande tittar på serien för att snappa upp alla nyanser och detaljer och den gudomliga musiken som man kan höra i terminator chronicles ska sjunka in.

Men kvalité sci fi kostar en massa stålar att tillverka och avkastningen är inte alltid så bra för att de som gillar detta och har förmåga att koncentrera sig är också de som kan ladda ner.

Medan då oftast tjejiga serier som Grey's eller Desperate Housewives inte kräver samma mentala ansträngning för att hänga med och man kan titta på serien samtidigt som man gör en miljon andra saker. Och mycket mer viktigt de som oftast ser dessa serier har inte den mentala förmågan att ladda ner serierna från nätet utan måste antigen se det på tv eller köpa dvden.

Så lite kort och gott smarta killar skjuter sig själva i foten när de laddar ner sina serier för att om serierna inte ger pengar så kommer de inte att tillverkas och allt på tv kommer bara bli tjej serier och möjligtvis lätt smälta komedier som ”Friends” och ”Seinfeld”