Sunday, October 18, 2009

Minska inte utbildningen utan bara öka den!

Nu så vill man ändra i alkohol undervisning för att vissa har fått för sig att det inte ger bra resultat trots att man själva skriver att ”Man kan få en 11–12-åring att skjuta på alkoholdebuten lite”. Så minska inte på det utan bara öka det.

För att det är uppenbart att det kommer inte att alls bli som de vill. Iden är att man tar bort det som finns nu och ersätter det med något bättre men såklart i vissa skolor där man vill bespara maximalt så kommer det bara tas bort och ersättas med absolut inget. Och såklart det hade varit så mycket bättre om man behållet det som finns nu och utöver detta lagt till det man vill.

Personligen tyckte jag den undervisningen vi fick var mycket bra. Jag kommer själv ihåg vissa detaljer, som detta. De föräldrar som låter sina barn testa ett glass vin till maten hemma just dessa barn kommer också att dricka mer för att dessa barn tror de kan hålla det under kontroll.

Min ide som är så revolutionerande är att all alkohol och tobak ska bara och uteslutandes säljas på systemet som ska ha öppet mellan kl 10-20 på vardagar och bara på vardagar, och ALLA som vill handla där måste alltid legitimera sig även om de bara vill köpa en tidning och man måste vara minst 21 år.

Varför ska de som är klart över 21 legitimera sig, jo för att är du så packad att du inte kommer ihåg din legitimation så blir det inget rus för dig!

Och såklart ska man ha riktiga tullar med riktiga murar och maskingevär som skjuter alla som ens tänker på att smuggla någonting, inte som nu med öppna gränser.

1 comment:

Kim said...

Haha, jösses så världsfrånvänt.