Saturday, September 13, 2008

Rymdskepp är det som gäller!

Jag ser hur folk blir helt glada över att man forsätter ge pengar till förlagda förband med gamla doktriner och gårdagens vapen.


Folk verkar inte förstå att om man är med en organisation som har kärnvapen eller om man själv har det så är risken för krig mycket låg och om det blir ett krig så har det ingen betydelse hur många maskin gevär eller bazookas man har, man är död lik förbanat för att atombomben bryr sig inte om sådana saker.


Krig kan inte ske mellan riktiga nationer fram tills detta att man har byggt rymdbåtar som bombar varandra från rymden, fram tills det så är alla pengar man spenderar på försvaret totalt meningslöst och skulle kunna användas på andra saker, än att hålla gammal och förlägen utrustning funktionsduglig, i de olika lager man har.

Emma lika snygg som alltid

Emma kanske blir 40 snart, men hon ser inte gammal ut för det, fortfarande lika snygg som innan.

Hon säger att hennes hemliga vapen är att både tråna och äta sund kost, men jag tror också att gener spelar in lite.

Just nu läser hon ekonomi för att förbättra sina kunskaper för Lindex där hon arbetar, det är imponerande att hon vid 40 kan gå och sätta sig i skolbänken igen, fast hon ser ju bara typ 20 ut.
Heja Emma!

Pamela Hemlös!

Hör och häpna, det verkar som att Pamela Anderson är hemlös!


Jaja så illa är det inte hon har flyttat in med ex maken Tommy Lee, så i alla fall slipper hon bo på gatan, haha!


Det sägs att de inte sover tillsammans och Pamela säger att de är som ett gammalt par som bor ihop men inte har sex ihop.


Jag vet inte hur mycket man kan tro av detta


Ni får själva döma

Men vad folk ska gnälla

Är det inte för högt så är det för lågt.

Folk gnäller nu över att Madonna hade volymen för lågt på hennes konsert I London. Men vet ni vad om volymen hade varit högre så hade folk gnällt över hur det skadar ögonen och hur alla barn kommer få tinnitus, precis som man gnällde över McDonalds leksaken.

Så det kvittar vad man gör, hög eller låg volym folk kommer att gnälla.

En riktig nalle

En stor björn hela 281 kilo har skjutits i Dalarna.


Jägaren skryter om sin bedrift såklart, ”stenålders instinkten tog över”. Men det jag tänker på är mer att här är en människa som behöver gå runt och skjuta saker inte för att han behöver köttet eller pälsen utan för själva dödandes skull. Och sedan tycker jag också att det såklart är bättre att han skjuter djur än människor


Jaja, sånt är livet.

Heja Britney!

Vouge vill inte ha Britney verkar det som.


Hon blev fotad men bilderna kommer inte a publiceras med motiveringen att hon är inte den typen av tjej som vi vill ha.


På grund av någon anledning så är cheferna på vouge arga på Britney och tänker ”aldrig” ha med henne igen.


Jag tvivlar på detta, allt beror såklart på hur populär Britney blir igen. Om hon kan bli lika populär som innan eller ännu mer ja då kommer säkert vouge äta upp orden ”aldrig igen”.
Den som lever får se

Friday, September 12, 2008

Hade hon vunnit om hon inte varit snygg?

Jag läser om hur Soledad Alarcon överlevde en hemsk bilkrasch,och ser hennes bild och kommer att tänka på att om hon hade varit ful hade hon gått lika långt då, och jag tror nej. För att in the business så är det oftast så att utseende räknas mer än talang.

Jaja bara min tankar

Klubba sälungar?

Det skrivs visst mycket om Björn Gustafsson och Sara Vagra. Vad jag tycker är intressant är att hon är 4 år äldre än honom. Inte ofta man ser äldre tjejer dejta yngre killar oftast är det trvärtom.

Ännu en besparing hos de gamla dinosaurierna

Föredättingarna står och stampar i gammalt, med stora bilar, snabba bilar, dyra bilar. Medan de nya förstår att just nu och inom överskådlig framtid så är det bränslesnåla och billiga bilar som gäller.

Jo visst någon, någonstans, vill ha en stor eller snabb bil, men inte alls i lika utsträckning som folk som vill ha bränsle snåla och billiga bilar.


Men de gamla stofilerna vill inte höra sådant och sakta men säkert faller de alla undan en efter en.

Men håll den inte vid örat då!

Nu är det nytt gnäll över en liten strunt sak. McDonalds har släppt en leksak som spelar upp musik men gör det högt. Det är meningen att man ska ha den runt midjan i sitt bälte eller fäst vid byxorna, och för att detta ska ge en bra volym så måste den spela starkt.

Och såklart så gnäller folk på det, Och om den hade spelat svagt så hade folk gnällt på det också att man måste hålla den vid örat för att höra något.

Folk gnäller för mycket, säger jag som gnäller just nu :D

Säg hej till en atombomb

Jag slutas aldrig förvånas över människor som tror att det kan bli krig mellan 2 atombärande nationer. Som tex den republikanska vice president kandidaten Sarah Palin.

Allt jag har att säga är hur slutar inte ett sådant krig i total och absolut förintelse av jorden.
Både Nato doktrinen och den ryska bygger på att man använder atombomber för att slå ut koncentrationer. Och vilken nation skulle acceptera att deras fiende marscherar mot ens egen huvudstad.

Det är bara löjligt att tro att det kan bli krig mellan atombärande nationer som inte slutar i total och absolut förintelse, och jag vet att det finns en massa människor som hela tiden tror att det ska bli krig, och att de har haft fel i så där nu en 60 år ja det hindrar dem inte alls från att vara totalt och absolut övertygade om att det blir krig imorgon, men ingen kommer använda atom bomber.

Stickat, the new black?

Nu verkar det som att stickat är det som gäller. Man kan även få en stickad cocktailklänning eller handväska stickad, haha!

Vi får se om det blir något av detta om det håller i sig, personligen gillar jag annat.

Min hjälte

Don Gorske har ätit över 23,000 big macs och lever ett bra liv och är inte en tjockis. Han säger att han håller sig i form genom att han går mycket.

Han har bara under 8 dagar de senaste 36 åren varit Big Mac free, pga av väder och jobb, men nu så håller han alltid några i frysen så han behöver inte gå utan någon nu. Herr Gorske säger också att han har sparat vart enda kvitto, men jag undrar hur ofta ger McDonalds ut kvitto.

Hur som helstså tror jag att han var med filmen supersize me

Skvaller Skvaller

Hur mycket ska man dela med sig med sina arbetskollegor. Nina Jansdotter tycker att man ska vara personlig och inte privat, och det låter ju bra.


Om jag får tillägga så beror allt på vem man är som person och vem den man talar om är som person. Detta är bara något man får lista ut själv eller stå för konsekvenserna.

50 det nya 40, för VISSA Kvinnor

Allt beror på hur man åldras, några människor åldras bra andra dåligt. Det beror på vilka gener du har och vilket liv du har levt och till viss del hur stor din plånbok är.


Men om jag får ge min personliga kommentar så är det nog Sex and the cities Smantha Jones som spelas av Kim Cartell som blev 52 nu i augusti den som har åldrats bäst.


Men personligen tycker jag att man ska vara 17 för evigt, bara kolla in hur vacker Angelina jolie var.

Nervös eller kass?

En av de tävlande Idol säger att han är nervös och detta håller honom tillbaka.


Men är detta inte bara en bort förklaring, och vad har han där att göra om han inte pallar trycket.

Spore!

Spelet Spore är ute där man börjar med en encellig livsform och sedan lyckas avancera den så långt fram att man kan bygga en civilisation som kan utforska universum.


Jag tror att spelet kommer bli en stor succé. Men jag vet inte om jag själv ska skaffa det.

Stackars läkemedel företag!

Det verkar som att när man är äldre så behövs inte alla de mediciner som läkemedels kränger på folk. Det finns faktiskt en chans att man blir bättre utan dem.


Så stackars läkemedels företag, det är nog bäst att ökar sin lobbying och politisk på tryckning för att om detta kommer ut och blir anmält känt ja då kan de ju få in mindre profit och det är ju totalt oacceptabelt. Vad härnäst kommer de säga att alla dessa mediciner för ADHD som man ger varannan unge i USA inte behövs?


Min hatt den har 3 kanter, tre kanter har min hatt och om den ej har tre kanter så är det ej min hatt.

Thursday, September 11, 2008

Acceptabla förluster

Människor har bråttom, man har ju imperium att sköta, folk att sparka, och mutor att ge. Så såklart finns det inte tid att krypa fram i 30km per timme, ung j*vlarna ska vara glada att man inte får åka 110 förbi skolan.

Och om några barn får sätta livet till ja då är det bara acceptabla förluster. För vem kan tänka på sådant när det finns pengar att tjäna. Det är ju ändå deras eget fel att de ränner ute på gatan. Det är bara det naturliga urvalet som gäller.

Sarkasm är ett bra ord, vet någon vad det betyder?

Sjuka människor finns det ett överflöd av

I Australien så plågar man kängurur och i Danmark allt möjligt.

Vad jag tycker är tänkvärt är att dessa personer kommer att få någon form av kort straff och sedan släppas lösa. Sen efter det kommer de att skaffa familj och sprida sina defekta gener vidare.

Kanske man borde ha ett litet lämplighets prov för vem som kan bli förälder och vem som inte kan bli det.

Borg tror på Tomten

Finansminister Borg tror att räntan inom ett år kommer gå ner från dagens 4,75% till 3,0%
allt jag har att säga är Halleluja på dig Borg

Det finns inte en chans att räntan går ner så mycket.

Personligen tror jag att den kommer gå upp till minst 5%

Om ett år får vi se vem som har rätt, och jag tror det kommer att vara jag.

Onödiga operationer... Kanske

Det visar sig att i Sverige så utförs det tio tusen onödiga knä operationer varje år, med en kostnad av 15 papp st och 150 miljoner kronor totalt.


Men även onödig operation kan ge en placebo effekt, plus så får kirurgerna träning som gör dem bättre och man kommer på nya metoder och instrument.


Men på den negativa sidan är det att dessa pengar hade kunnat användas på annat och tiden man spenderar på dessa onödiga ingrepp hade man lagt ner på riktiga ingrepp och där med minska vård tiderna och vård köerna..

Död åt myrorna!

Det verkar som att ett bra och billigt sätt att döda myror är att hälla outspädd Fun Light över dem och deras bo.


Det är nämligen så att det sötningsmedlet aspartam som är 200 sötare än socker förintar myrorna. Men det kan också vara så att det är trög flytande och därigenom dödar myrorna.


Hur som helst är det en bra nyhet i människans eviga krig mot krypen.

Vem bryr sig om schlager?

Uppenbarligen flera miljoner, det är bara att se vilket stoj hej det blir varje gång man anordnar Melodifestivalen.

Men personligen tycker jag att det inte alls är bra. Och jag kunde bry mig ännu mindre vem som vinner.

Kanske, kanske inte

Det finns en chans att Eva Longoria, känd från Desperate Housewives är gravid, men låt henne vara det då.


Själv så säger hon att hon bara är lite tjock. Det kan finnas flera anledningar till detta. Hon kan vara lite tjock. Eller så har hon inte beslutat än om hon ska behålla barnet.
Hur som helst så får vi kanske eller inte reda på det om nio månader.

Ut med jänkarna!, tycker Morales

Bolivias president, Evo Morales, har beslutat att sparka ut den amerikanska ambassadören och hänvisar till att denna skulle ha ökat de inhemska spänningarna i landet.


Jag vet inte hur mycket detta kan stämma allt jag vet är att han inte borde bråka så mycket med jänkarna för att de finns alltid en chans att de kommer in och genomför en demokrati främjande operation, alltså man kommer in bombar alla och placerar vänligt sinade politiker vid makten.


Vad jag hade gjort istället är att försöka använda dessa gas pengar som Bolivia har för att skapa jobb möjligen inom skola och vården eller kanske infrastrukturen, för att detta skulle nog lösa några av de inhemska problemen.


När folk har jobb så protesterar de mindre, men inte alltid.

Föräldrar som lever via sina barn.

Det är ett världsligt problem och finns i alla länder, föräldrar som lever via sina barn.


Oftast är dessa föräldrar själva misslyckade som personer och orkar själva inte göra något utan vill bara ha det bekvämt för sig. Så dessa ”människor” pressar sina barn hårt för att lyckas där de själva misslyckades. Som när en fotbolls domare blev attackerad av en förälder som inte kunde acceptera resultatet.


Det borde finnas ett test för vem som kan bli förälder och vem som inte kan bli det.

Zlatan alltid arg

Det verkar som att Zlatan blir arg över den minsta lilla grej.

Vad jag undrar är hur mycket måste en människa få betalt innan de lär sig att kontrollera sina känslor?

Räcker de inte med de miljoner som han kammar hem måste det till mer?

Kriget som aldrig tar slut

USA har nu röjt i Irak i över 4 år och spenderat 2 biljoner dollar på det (2 trillion in english), men det tar aldrig slut.


Och nu så bombar man fel och dödar civila.


Problemet är såklart att man skickade in för lite mark soldater. Om man vill erövra ett land så finns det alltid ett minsta antal fotsoldater man måste ha per invånare i det erövrade landet som måste uppfyllas. Och dessa 150 tusen är alldeles för lite.


Men den nuvarande regeringen i USA verkar eller vill inte fatta det.
Och nu är det bara att se på medan de religiösa och de kriminella tar över i Irak.

Evigt ugn

Arne Arvidson kan inte får ett bensinkort pga av sin ålder på 78.

Detta är såklart ännu ett av dessa regler som advokaterna och byråkraterna på olika mega bolag har drömt upp för att maximera sin egen vinst. Jag tycker det är fel men för bolagen kvittar det hur aktiv hjärnan är eller hur vital man är. Nej är du över 75 så duger du inte som människa. Gå och dö tack.

Men vad ska man göra, man kan ju inte direkt bråka med bolagen för att de kan mobilisera sådana stora resurser mot en så man har inte en chans.

Det verkar som att det enda man kan göra är att böja sig över och ta det upp i stjärten.

Åldras aldrig och var evigt ugn, det verkar vara den enda lösningen.

Ät mer då!

En ny studie visar att gravida svenskor får för lite jod i sig.


Detta kan nog förklaras med att de pumpas fulla med information av man inte får äta och får för lite information av vad man får äta.


Lösningen tycker jag då att man borde informera dem mera om vad man får äta hur mycket och när, kanske ge ut en liten bok eller broschyr om detta går bra att äta.


Jaja bara en ide

Har Sverige något lag?

Sverige vann mot Ungern 2-1 i VM kvalet.


Men frågan är har Sverige ett lag. Det känns mer och mer som att Sverige har färre och färre bra spelare. Jo visst Sverige har Zlatan men sen då. Alla andra spelare är antingen på väg ut på grund av ålder, eller har aldrig varit riktig.


Eller är det bara så att de andra länderna har blivit bättre.


Bahh!


Det var bättre förr!

7år sedan

Det var 7år sedan på dagen som några terrorister kapade flera flygplan och flög in dem i flera byggnader bland annat World Trade Center.


Vad som verkar har glömts bort är att flera människor i New York har fått andnings och magbesvär.


Och eftersom sjukvården i USA är privat så har inte alla råd att skaffa sig den vården de skulle behöva.


Vad jag tycker är lite konstigt är att man har kunnat hosta upp 2 biljoner dollar (2 trillion in english) dollar för kriget i Irak men man har inte kunnat skaffa fram pengar till dessa människors sjukvården


Varför är människor så villiga att spendera gigantiska summor på att döda varandra men om man vill hjälpa varandra ja då ska varenda ett cent vridas och vändas på

Alldeles för lite

Regeringen har beslutat att öka anslagen till finansinspektionen med 25 miljoner.

Men jag tycker detta är alldeles för lite.

Vad folk inte förstår är att ekonomiska brott kostar och saboterar så mycket. Precis som i idrotten med dopping så får de som fuskar en fördel över de som håller sig rena. Idrottsmän kan inte tävla på like villkor mot de som doppar sig och ärliga bolag kan inte tävla mot de som fuskar.
Så länge som fuskare tillåts så kommer man aldrig att få en fri och bra marknad för att de som fuskar har alltid en fördel.

Så hade den ekonomiska polisen varit hårdare mot alla dessa som fuskar så hade man kunnat tjänat så mycket mera pengar, för att då hade bara ärliga företag kunnat operera på lika villkor och inte bli utkonkurrerade av de som fifflar och trixar.

Orkanerna blåser för fullt

Även fast det har varit stora Orkaner som har minskat de amerikanska lager mer än väntat så faller faller priserna på olja.


Detta beror såklart på att en DEL av oljans uppgång beror på spekulation och inte riktiga faktorer som ”supply and demand”.


Men jag tror detta är bara temporärt att priserna faller, för att Opec har ju beslutat att minska på produktionen och den inhemska behovet av olja i Kina och Indien fortsätter att växa så reella termer kommer att tryck upp priset igen, någon gång.

”Elitsoldat” ramla från en helikopter

En så kallad svensk elitsoldat ramlade från en helikopter på 10 meters höjd och detta blir en stor nyhet.


Vad jag tror hände är att när han skulle hissa sig själv ner från linan så fungerade inte bromsen som man har och han bara åkte rakt ner.


Vad jag stör mig på är att det är en sådan stor nyhet och kan man verkligen vara en elitsoldat utan att det pågår ett riktigt krig, är man inte bara en vanlig soldat tills man har bevisat sin talang.

E-type är arg

E-type gillar inte att Max hamburgare restaurang använder hans låt, ”this is the way” för att göra reklam.


Men personligen tycker jag att det är helt okej och jag är en ganska stor E-type fan, plus så fick ha ju betalt för att de skulle använda låten.


Jag tror bara att han över reagerar lite

Bli aldrig gammal

Läkemedels bolagen har trixat med siffrorna för medicinen Risperdal. ”Inför publiceringen i Journal of Clinical Psychiatry bytte författarna ut det ursprungliga måttet på Risperdals effekt mot ett mått som verkade mer fördelaktigt för läkemedlet”.

Bli aldrig gammal eller dement för att i alla länder blir man dåligt behandlad, var ung för evigt.