Friday, October 16, 2009

Folk är idioter

Det har kommit fram att en jurist har babblat om några rättegångar på facebook. Och såklart det är bara att vänta sig för att några människor är idioter och kan omöjligen tänka eller resonera för sig själv och behöver vantar och haklapp på sig dygnet runt.


Men så är det desto mera sätt som vi människor kan kommunicera på desto mera kommer alla dessa idioter att lysa.

Och för alla som vet en jurist har ingen som helst laglig tystnads plikt den kan om den vill så babbla röven av sig men såklart detta är ännu ett bevis på att om man inte reglerar var enda en liten sak så kommer det alltid någon idiot som gör något olämpligt.
 
Snart så kanske den enda lösningen är att köra upp 50 kameror i rumpan på alla människor för att se till att de inte gör något. Och den personliga friheten kommer vara ett minne blott på grund av några människor som inte kan tänka längre än vad näsan når.

2 comments:

Anonymous said...

Idioter finns hos alla yrkesutövare. Påfallande oskickligt yrkesutövande som skadat en person, och borde därför ges förbud att verka som "jurist". Att i sin yrkesutövning välja sida i en konflikt mellan två vuxna individer är ju alltid väldigt oproffsigt och har varken polis eller åklagare eller socialtjänst kommit nånstans med alla beskyllningar så borde det här nog kunna röra sig om grovt förtal om den utpekade personen blir identifieringsbar för andra än de direkt berörda. Människan verkar ju ruskigt obalanserad, direkt av banan.../Il Padre

ADS said...

Väl skrivet