Friday, September 12, 2008

Hade hon vunnit om hon inte varit snygg?

Jag läser om hur Soledad Alarcon överlevde en hemsk bilkrasch,och ser hennes bild och kommer att tänka på att om hon hade varit ful hade hon gått lika långt då, och jag tror nej. För att in the business så är det oftast så att utseende räknas mer än talang.

Jaja bara min tankar

3 comments:

Anonymous said...

Men hade Andreas kommit vidare och vunnit folkets hjärtan om han inte varit så satans nervös? Nej! Enligt Aftonbladet.se's röstare så tyckte majoritetenatt Andreas var bäst igår men Soledad kom på en klar andra plats så det är fan inte bara för att hon är snygg eller hade en snyfthistoria hon gick vidare. Jag vet personligen att hon är grymt begåvad med en fin röst, en fin personlighet, som älskar att sjunga. så dumheter med ditt snack om att man kommer vidare bara för att man är snygg.

Juryn har jobbat med personre som Celiné Dion & Madonna - är de speciellt snygga? Nej men de har röster som man dör av.

Snacka om att vara äckligt utseendefixerad. Fjant.

Anonymous said...

Enbart för att efternamnet för det första stavas Alarcon(!) och för det andra.. hon är riktigt jävla duktig. Tror du ärligt att det hade spelat någon roll om hon varit ful? Du är ju störd.

Anonymous said...

Hade hon varit ful som en gris, så hade hon säkert fått visa upp sig och sjunga i TV. Däremot tvivlar jag på att hon hade fått gå vidare och hänga kvar i avsnitt efter avsnitt för att sedan synas i media om och om igen.